keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Koulut

Lisäsin oikealle tällaisen listauksen (lähinnä siksi, että löydän verkkosivut nopeasti)



Niin, tuo alempi on siis uus juttu sivulla. Nuo opinahjot.

Active Dogissa Merri ja Nemi agiliitivät ja tokoilivat. Kiki kävi siellä pentukurssin, agilityyn valmistavan kurssin ja aloitti agilityn alkeiskurssin.

Oulun Seudun Kennel- ja agilityseura KAS:ssa Merri kävi tokon alkeiskurssin ja tokoagi -kurssin.

Kiiminginkoiraharrastajissa (Kiiko) Merri ja Nemi ovat agiliitäneet.

Koirakoulu Kismassa Nemi on käynyt BH-kurssin, noutokurssilla, jossain tokon viikonloppukurssilla ja jollain muullakin tokokurssilla. Kiki on opiskellut Kismassa noseworkin ja tokon alkeita.

Oulunkoirakerhossa eli OKK:ssa Merri aloitti agilityn (ja treenasi agia siellä vuosia), tokoili, kävi nätöilemässä ja koirakursseili ensimmäisen kerran pentu-pk -ryhmässä syksyllä 2001. Myös Nemi on treenaillut OKK:lla agia, tokoa ja koirajuoksua (ts vetoa). Kiki on myös osallistunut Okk:n toimintaan nätöilyn merkeissä.

Aktiivikoiraharrastusaikoinani treenailin Merrin kanssa Oulun palveluskoirayhdistyksessä (OPKY) tottista.

Merrin ja hieman Neminkin kanssa treenailin muutaman vuoden aktiivisesti pelastushakua OSEssa (Oulun Seudun Etsintäkoirat).

Lisäksi koiriani ovat koulutelleet muut satunnaiset kouluttajat. Ainakin Salla Kaartinen, Heidi-Maria Puolakka, Sanni Runtti, Silja Virranniemi, Minna Lumirae, Leena Välimäki, Eevaliisa Pohjanen, Tuija Kokkonen, Taina Heikkinen, Minna Jokisaari, Janita Leinonen, Jaakko Suoknuutti, Elina Jänesniemi, Mika Moilanen, Jari Tienhaara, Pentti Blomster, Meri Markkanen, Eila Vuorenranta, Yvonne Hautaviita, ...

Ei kommentteja: