perjantai 22. toukokuuta 2015

Vko 21, ohjatut reenit

Tiistaina kysyin eläinlääkäriltä, että onko mitään estettä sille, että kävisimme reeneissä ke-iltana. Ei ollut. Jotenka... sinne siis. Vaikka keskiviikkopäivänä oli satanut vettä niin onneksi illalla oli jo kuivempaa. Peevelin kylmä ulkona kuitenkin oli, ohjaajille siis. Nemi nyt epäilemättä tarkeni oikeinkin hyvin :)

--to be continue-

Kännyräpsy (toistaiseksi) vikojen (ohjattujen) reenien päätteeksi.

edittiä pukkaa.

Eli mitä me tehtiin reeneissä? Ensin pelattiin joukkueviestipeliä jossa piti seurauttaa koiraa mutkitellen, tehdä kaukot, käskeä koira peruuttamaan, käskeä koira kiertämään tolppa ja tehdä luoksari. Meidän joukkio voitti ja lisäksi Nemin kanssa oltiin erityisen hyviä tässä tehtävänannossa :)

Lisäksi harkattiin yhteisesti paikallaoloa (istuen ja maaten) erilaisin häiriötekijöin.

En muista oliko meillä muuta yhteistoimintaa? Eikunjoo, jottain se Jenni käski kaikkien tehdä, muttaettäniinkuinmitä. Ei voi muistaa.

Lisäksi kävin viereisellä kentällä tekemässä superhäiriöseurantaa eli otin seuruuta ja välillä lähetin koiran esteelle (puomi, putki, pujo) ja kun koira sieltä suoriutui niin käskin sen taas sivulle ja seuraamaan. Vähän meinasi Nemillä mennä pasmat sekaisin mutta yllättävän hyvin se tästä selviytyi.

Ei kommentteja: