maanantai 25. toukokuuta 2015

Pötköttelyä sisällä ja pihalla, pvä nro 5

Eetu lähti aamulla varhain viemään autoa huoltoon ja töihin ja otti ennen kuin lähti Nemin kaulurin pois (joo en saa sitä pois, oon just niin muhelo. päälle sen vielä sille saan mutten pois). Joten Nemi pääsi tosi aikaisin aamulenkille (kakkasi) ja sai sitten aamulääkkeensä- ja palansa.



Aamutoimien jälkeen ollaan tehty vähän pihalla puutarhahommia (eli Nemi on hengaillu ja mä keräsin leikattuja pensasaidan oksia jätesäkkiin) ja mä oon kattonu Dexterin neloskautta dvd:ltä ja Nemi on pötkötelly ... saas nähdä millon koira alkaa hyppiä seinille. Onneksi sen kanssa voi käydä normaaleilla hihnakävelyillä (pidemmilläkin kuin korttelin ympäri).



Univetistä on soitettu. Huomasin puhelimesta. Olivat laittaneet tekstarin perään. Jäi pari sydämen lyöntiä välistä. Mutta ei, ei mitään uutisia (huonoja tai hyviä), olisivat vain tiedustelleet Nemin vointia torstaisen leikkauksen jäljiltä. Yllättävää huolenpitoa :)

Päädyin kuitenkin ottamaan tällaiset kuvat. Näitä ei ollut helppo ottaa, koska: yksin kameran kanssa ja ei-niin-yhteistyökykyinen-koira ;) Mutta siihen nähden mitä luulin yrittäessäni niin yllättävän hyvinhän näistä selvän saa. Siis arvesta ja karvojenajelusta. Ei ole nättejä kuvia, kun kuka sitä ny koiranpyllyä haluaisi katsella, mutta siellä se patti oli ja nyt on ompeleet/arpi.




Muistiin merkittäköön myös, että leikkaus maksoi parikymppiä vajaat 500€, ja ei meillä ei ole vakuutusta koiralle.


Ei kommentteja: