perjantai 22. toukokuuta 2015

Pikkupotilas, päivät 1 ja 2

Nemi kävi eilen kaksi lenkkiä (pikkupäiväkoti) Univetistä kotiutumisen jälkeen (ei toki heti, kun oli vielä tokkurainen sillon kun kotiuduttiin). Oli onnessaan kun pääsi kauluristaan eroon. Viipotti flexissä (ja valjaissa) vauhdilla eteenpäin. Takapihalla käytiin myös, siellä se yritti kiehnätä (ei onnistu kaulurin kanssa) ja hiissata pyllyään (ei,ei, ei. kekseliäs koira, pyllyä/arpea kutittaa taatusti).
Eilen Nemi sai syödäkseen pikkuannoksia ruokaa, nälkä sillä tuntui olevan. Annoimme sille hieman maksalaatikkoa, lihapullia ja nappuloita (erissä tosiaan).

Tänäaamuna Eetu käytti Nemin aamulenkillä; koira kakkasi (jee). Ja ennen kuin kauluri laitettiin takaisin päähän niin Nemi sai aamupalansa (norminappulat+pissalääke+maksalaatikkoa) ja sitä ennen puoltoista tablettia Rimadyliä jotka koira söi ahneesti.
Tänään päivällä ollaan kertaalleen käyty takapihalla toteamassa, että kaulurin kanssa ei voi pissata. Lisäksi Nemi on makoillut / nukkunut eripaikoissa ja käynyt muutamaan kertaan mun luona saamassa rapsutus & halailuhoitoa.

edit.

Alkuillasta käytin Nemiä kävelyllä. Se kiskoi flexisuorana - olisi halunnut jokeen uimaan, mutta eihän sitä tietty sinne voinut päästää. Toiseen suuntaan (eli kotiin päin) kävely myös ihan reippaasti muttei sentään kiskonut niin innokkaasti. Kävi kakalla tällä(kin) lenkillä - hyvähyvä. Sai sitten pyllyntarkistusnamin ;)

Lenkiltä kotiutumisen jälkeen pesin koiran tassut. Pyllyarpi ei näyttänyt likaiselta joten en huuhtonut sitä. Pesun jälkeen koira sai iltarimadylinsä ja ruokansa. Vielä koiralle ei ole pistetty kauluria, kun ajattelin että jos sitä saa valvottua puolella silmällä niin voisi olla ilman muoviämpäriänsä yöhön asti. Niinpä Nemi oli ruuanlaittoapurina keittiössä, on nuollut lautaset ruokailun päätteeksi. Kävi takapihalla - kiehnäsi hieman kuonoaan nurmeen muttei käynyt pissalla. Harjasin hieman takkuja/irtovilloja turkista (paljon olisi vielä työtä sillä saralla mutten viitsinyt koiraa pitkään rasittaa/kiusata kammalla). Otettiin etujalan leikkauskohdastakin se side pois (sen ois kait saanut poistaa jo eilen, mutta Nemi alkoi uikuttamaan kun siihen tassuun koski niin annettiin olla). Tarkoitus on siis käyttää jossain välissä iltaa (kello on nyt 20.39) koira vielä lenkillä ennen yöpuulle ryhtymistä ja kaulurin kiinnittämistä.

Nemi eilen.


Nemi tänään aamupäivällä.

Nemi tänään iltapäivällä.

edit 2. klo 23.13:

Lenkit senkun pitenevät. Alkumatkasta (kotipiha ja kotikatu) Nemi käveli jäykän oloisesti. Pitää varata sille hieronta-aika jahka päästään kaulurista ja tikeistä eroon. Myöhäisiltalenkilläkin koira kakkasi :) huuhdoin sitten vähän sen takamusta tassujenpesusuihkutuksen yhteydessä. Pian iltamuntsaritikun syönti ja sitten kauluri koiralle yöksi ja koko lauma untenmaille. 

Etujalkojen karva-ajelut. Toisessa jalassa oli kanyyli ja toisesta on leikattu (patti pois).

Ei kommentteja: