tiistai 26. toukokuuta 2015

Pvä nro 6

Ei ihmeitä. Nemi on käynyt aamulenkillä, kakannut, sen tassut on pesty, se on saanut aamuruokansa ja lääkkeensä (pissalääke ja kipulääke). Tosin en tiiä että montako päivää niitä pillereitä sille nyt syöttäisin kun ohjeessa luki että 5-10 päivää... 

Kertaalleen on jo ehditty takapihapissallekin tälle päivää. Hieman epäilen, että ajeltuihin paikkoihin kun alkaa karvat taas kasvamaan, että ne kutittavat kun Nemi alkaa olla yhä kiinnostuneempi käsitellyistä paikoista. Onneksi se on tottelevainen :) eli lakkaa tekemästä asioita kun käsken. Ei se ole siis mitään vahinkoa ehtinyt saada aikaiseksi kun kyttään sitä koko ajan. Ja enimmäkseen koira siis nukkuu. Päivät se saa olla ilman kauluria kun pystyn valvomaan sitä. Yöt sitten joutuu nukkumaan "ämpärinsä" kanssa. Mulle se protestoi sen kaulurin laittoa, mutta Eetulle heiluttaa häntää ja pysyy paikallaan kun Eetu kiinnittää kaulurin tai ottaa sen pois. Muutenkin Nemi on alkanut komentelemaan meitä (normaalia enemmän ;)) - esim kun on kyse niinkin tärkeästä asiasta kuin ruuasta tai siis siitä että ruokaa ei olla tarjoiltu oikeaan aikaan. 



edit 16:32

Kahtiajakoinen olotila. Toisaalta tuntuu, että "nauti vielä kun voit, kohta sinulla ei ole koiraa". Ja toisaalta osa minusta haluaa uskoa ihmisten tsempityksiin siitä, että Nemiltä poistetut olisivat olleet vain patteja eikä Patteja. Onneksi Nemi on toipunut operaatiosta ihan hyvin, mitä nyt tosiaan ei tajua miksei pääse jokeen lenkeillä - vaikka on kuuma ja vaikka se tahtoisi ja vaikka monesti aiemmin on päässyt. Pelkään, että löydän / joku muu löytää lisää patteja. Pelkään mitä tuloksia leikatuista pateista löytyy - vaikka löydökset eivät ole mitenkään minun käsissäni. Ovat mitä ovat enkä asialle mitään mahda. Samalla kun katson koiraa ettei se tee jotain mitä ei saisi niin analysoin sen eleitä: rapsuttiko se itseään kyljestä siksi että sitä kutittaa vai siksikö että siinä/sillä on paikat jumissa vai siksi että siihen sattuu vai siksi että se on sijaistoiminto. Tuossa vain yksi esimerkki pähkäilyistäni. 

Tultiin just päiväkävelyltä. Käytiin maaseutulenkki, koira kakkasi. Olisi tosiaan tahtonut myös jokeen. Lämmin keli oli, itsellekin tuli kuuma joten ihmekös tuo että Nemi olisi halunnut jokeen. 
Aiemmin tänään Nemi on käynyt pari kertaa takapihalla, kerättiin ne loput pensasoksat pois. 


Ei kommentteja: