sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kyttäilyä, pvä nro 4

Nemi on ollut tänään suurimmanosan päivästä ilman kauluria. Se tosin on tarkoittanut sitä, että koiran on täytynyt olla koko ajan jomman kumman ihmisen valvovien silmien alla. Paikoitellen Nemiä selvästi ahdistaa / ihmetyttää miksei se saa nukkua vaikkapa sängyn alla. Miksi se kutsutaan makkarista pois ja pistetään huoneen ovi sulki. Pari kertaa on pitänyt kieltää koiraa kun se on alkanut tutkimaan alapäätään/takapäätä (tai jotain siltä suunnalta missä isompi arpi on). Pitää kieltää kun ei voi tietää mitä se olisi tekemässä ja kuinka äkkiä se tekisi vahinkoa leikkausrvelle. 

Nemi on päässyt tänään parille normipituselle lenkille (aamulla peruslenkki, illalla hieman pidempi lenkki ja myöhäisillalla pikkupäiväkotilenkki) ja käynyt päivällä usiamman kerran lyhyesti pihalla. Ollen mm kaverinani kun haravoin ja tein muita pihahommia. Nemi kakkasi joka lenkillä (pisimmällä jopa kahdesti).

Ruuat on syöty normikaavan mukaan. Ja rimadylit on nautittu pienen tokotuksen kera. Kakeja taidettiin tänään tehdä. Ruuan koira sai "kato" -reenin jälkeen. Olen myös kammannut Nemiä hieman taas, sillä on aluvillassa jotain takkuja. Oon muuten kadottanut johonkin parhaimman kamman :/

Ei kommentteja: