perjantai 30. marraskuuta 2012

Pietarsaari 14/2012

Eikait se auta. Kun raapustaa jotain jos aikoo. 

Kävin Eijan ja Nillan kyydissä Pietarsaaren kisoissa muutama viikko sitten. Kisat olivat urheilu/jalkapallohallissa. Todella hyvällä alustalla. Nemille kolme rataa, jotka se jaksoi hienosti kirmata. Kahdesta radasta tuli hyl ja yhdestä pari kieltoa ja muutama sekuntti yliaikaa (koira kerkesi karauttaa ties minne josta kalastelin sen luokseni jatkamaan taas rataa). Tuomarina oli Salme Mujunen, jonka radoilla en ollut ennen ollutkaan Nemin kanssa. Kaks ekaa rataa olivat profiileiltaan helppoja. Mutten siltikään onnistunut niillä. Tuolla kisoissa kompastuskiveksemme osoittautui putki / putket, Nemi kieltäytyi useammasta / useammasti.. Ihan semmosia hönöjä virheitä joita en yhtään ollut osannut huomioida rataantutustumisissa. 

Huolimatta ei niin hyvästä kisamenestyksestä radoilla oli paljon hyvääkin ja enimmäkseen meillä oli ihan kivaa, tai koiralla varmaan koko ajan ja mullakin suurimman osan ajasta ;)

Eijalle ja Nillalle tuli tylsä loppupäivä kun joutuivat vaan meitä odottelemaan, koska nousivat heti ekalla radalla kolmosiin! Hienoo, Onnea vielä tätäkin kautta! :) Niin ja kiitos kyydistä :)

Ei kommentteja: