perjantai 30. marraskuuta 2012

Oulu 15/2012

Okk:n kisat viime viikonloppuna Haukkiksella sijaitsevassa kuplassa. Nykyäänhän siellä ei ole enää sitä hiekkatekonurmea, mikä on varmaan hyvä asia. Alusta on nyt tosi hyvä! Se nurmi oli jo hieman kuhmurainen... 

Tuomarina toimi Kari Jalonen, joka olikin laatinut tosi kivoja ratoja. Joita ihan mieluusti kirmaili menemään. Tosin eihän me mitään tuloksia kasaan saatu. 2 Ekaa rataa karahti kieltojen kautta hylyiksi. Tai saattopa joku rata olla semmonen jossa tuli yks tai kaks kieltoo ja sitten jätin säätelyt väliin ja vaan jatkoin matkaani. Viimisellä radalla koira ajautui (taas kerran) yhen hypyn ohi ja hyppäs sen hypyn sitten toista kautta eli hyl sen takia. Tuo rata muutoin oli ihan huikee. Onnistuin vaikka missä ohjaussydeemeissä, hurjinta varmaan oli onnistunut takaaleikkaus kepeille - en ollut sitä siihen suunnitellut kun en uskonut että Nemin (vai mun) korvienväli kestäisi sellaista kisaradoilla. Mutta ihan hyvin se sen kesti :) (tai mää)

Radan reunalle oli näyttänyt, että jommassa kummassa niistä kahesta ekasta kisaradasta oisin ohjannut ihan jees jotain niitä hyppelykohtia ja silti Nemi vaan lällätti ittensä jonnekin ihan muualle. On se vaikeeta... Ja kuulemma koiralla oli hyvä vauhti, hyvempi ilmeisesti kuin katselivat osasivat ko koiralta odottaakkaan. 

Niin tai näin. Mulla oli erityisen kivaa. Tai meillä olin Nemin kanssa <3

Vuoden viimiset rallit ovat huomenna Seinäjoella, sielläkin kirmataan kolme rataa. 

Ei kommentteja: