keskiviikko 19. syyskuuta 2012

N120 agi

Maanantaiehtoon agireenit. Koutsauksesta vastasi Mari. Nemi hyppi medikorkeuksia.

Itsekseen  sai harkata niistoa. Sujui ja ei sujunut. Nemi tuli kertaalleen keinusta läpi. Tuohon omatoimiharkkaan liittyi siis keinu. 

Sitten ohjatusti pätkää mikä alkoi pitkällä suoralla ja sitten heti niisto. Nemi tuli kuin ohjus ja läpi hypystä. En ollut tarpeeksi nopea ohjauksessani ja koira luki mua niin että suoraan saa mennä.. Kun olin jo suoraan paremmin lähellä estettä sain koirankin niistelemään. 

Kepeille persjättö - ei ongelmaa. Sitten hypylle tiukka käännös ja puomille. Se ihan bueno. 

Toisessa harkassa piti tehdä pimeeputki lähetys - Nemi käänty väärään suuntaan. Tätä pitäs harkata (!!!). Tehtiin palkalla. Sittenkin meni ensin hetken eteenpäin ennen kuin käänty (siis jotain puol metriä tms). Tän jälkeen koko loppuajan oli vakuuttunut että jossain niillä suunnin on palkkaa. Sitten rataan ynnättiin se alun itekseen harkattu niisto kohta. Joku niistoista onnistu vissiin ihan hienosti. Jonnekin kuulemma ehtisin paremmin jos rimat ois oikeet eli maksikorkeudella. Sitten jotain ohjauskoukeroita hyppyja ja pari putkea sekä loppusuorana se ekan tehtävän alkusuora. Kyllähän se koiruus palkalle juoksi. 

kivat reenilöt :)

Ei kommentteja: