keskiviikko 19. syyskuuta 2012

M93 toko

Merrin eiliset tokoharkat

Kotiläksy: koira jonnekin kiinni ja kakeja - koiran pitää toimia vaikka se ei oiskaan lähellä mua. Erilaiset tavat saada koira seisomaan nopsasti. 

Aloitettiin paikallaoloilla. Tehtiin sekä 2min istuminen että 3min makaaminen. Piiloilin molemmat. Merri vinku makuun, mutta pysy !!! En ois uskonu ku alla oli se istuminen, josta oisin tahtonu urputtaa, että ku ei meiän merri jne.. ;)

Itsekseen höpötemppuja. Ja yhen tunnarikapulan piilotusta. 

Jotain jäävää. Tein eka maahanmenoa jossa sain hieman suoremman suorituksen etupalkalla. Eipä Merri tosin kestäny tota ollenkaan niin hyvin kun Nemi - siis sitä etupalkkasysteemiä. Mikä ei toki yllättänyt ketään. En päässyt kuin koiraveräjästä kun Jenni tuli paikalle vaan pitihän sitä seisomistakin harkata.. Seisahtuminen tosi huono, pysyminen ihan kohtuullinen. En ottanut istumista koska noi muutenkin ennakoi sitä niin paljon, siis pertsaa jäävän jälkeen. 

Sivuaskelia. Luulin, että ois ihan retuperällä, mutta nehän menikin ihan kivasti. Vasemmalle menossa pitää kuitenkin avittaa namilla - ja toivoa että se joskus siitä vähenisi. Ja oikeelle ei saa mennä haitarina. 

Luoksareita. Tein itekseen makuita lyhyellä matkalla. Toimi hyvin. Sitten ohjatusti pidemmältä matkalta ei toiminutkaan. Suora luoksari hyvällä vauhilla onneksi eli ei ennakoinu mitään. 

Ei kommentteja: