maanantai 10. syyskuuta 2012

Jälkimetsät ja -pellot

Olen koittanut miettiä, että minne konkreettisesti voisin mennä koirilleni niitä jälkiharkkoja tekemään. Lähipellolle en kehtaa mennä - luulenpa että sitä ei katsottaisi hyvällä. Siinä "kaikki" lähialueen koiraihmiset käyttävät koiriaan talvisaikaan. Mutta kesällä sinne ei ole meneminen. 

Lähi leikkipuiston vierimetsään voisi vaikka tehdäkin jälkiä. Kun ei menisi sinne pajukko-heinikkö märkikköön. Koirien nenät nyt varmaan toimisi sielläkin, mutta ite siellä pusikossa ei viittis rämpiä ;)

Se, että autolla ajelisi johonkin paikkaan x ja sitten tovin päästä hakisi koirat völjyyn ... niin menee jo turhan vaivalloiseksi. Tai voiskait ne koirat ootella autossa ja sitten hetken päästä ajaisi jäljet. Muttei kyllä tulisi kovin pitkäikäisiä niistä jäljistä ennen kuin päästäisi koirat baanalle. Mutta tämmöisistä jäljistä en oikeen tiiä missä niitä tekisi. Alakylässä? 


1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Villakoirat on pitäneet jälkireenejä (Kiimingin) Välikylän teollisuusalueen takametsikössä. Sen tarkemmin paikasta mulla ei oo tietoa, kun en oo sinne ite ikinä päässy mukaan :( :(