torstai 2. elokuuta 2012

Ravittaa se

Kävin koirien kanssa juoksemassa toissapäivänä. Ensin Merrin ja sitten Nemin. Ekan kerran pitkään aikaan Merri ravasi nätisti, alkulaukkailun jälkeen. Yleensähän Nemi on ollut iisimpi juoksukaveri ja Merrin kanssa on saanut käyttää omaakin energiaansa siihen että saa sen olemaan laukkaamatta tai muuten vaan poukkoilematta ympäriinsä. Molempien kanssa juoksuosuutta tuli noin kaksi kilometriä. 

Turun ohjeeksi saatiin taivutuksien teko, joita oon yrittänyt muistaa teettääkin koirilla silloin tällöin. Nemi taipuu Merriä paremmin sivuille. Mutta kummankin kanssa on ongelmallista pään alas taivutus - luulevat sitä joksikin maahanmeno harjoitukseksi. 

Bee-vitamiiniä pitäisi kuulemma syöttää 2-4 kuuria vuodessa. Eli b-vitamiinikauppaan pitäisi lähteä. 

Tulevan kauden (syksy-talvi) agivalmennusryhmiin haku on meneillään ts pitäisi tehdä. Aika näyttää sitten että millon reenitään (jos päästään ryhmään - enää en voi ottaa aamu/päivä aikoja, viime keväänä alkoi olla sen verran töissä kokouksia, että oli noloa sanoa etten joskus pääse sen takia kun oon agireeneissä ;) parempi siis tehä työt sillon kun on normivirka-aika ja suunnata harrastuksiin vaan iltasin). 

Ei kommentteja: