maanantai 20. elokuuta 2012

N105 ja 106 agi

Viime viikon keskiviikkona kävin ylimääräsellä vuorolla aksaamassa, ostin sen vuoron kun meillä ei ois ohjelmassa ollut ollenkaan ko vkolla ohjattuja aksoja. Olin uppo-oudossa ryhmässä ulkokentällä, taaemmalla kentällä Mikon koutsaamissa reeneissä. Sää oli melkoisen lämmin, käytin Nemin meressä jäähyttelemässä ennen reenejä. En tiedä auttoiko mitään. Hyppyytin sitä 50cm rimoja, muistaakseni.

Rata ois ollu ihan kiva. Mutta enköhän kämminy. Ekalla kiekalla yhteen kohtaan leikkaus ihan jees, seukki kerralla oisin ehtiny persjättämäänkin siinä ja leikkauksesta tuli kökkö kun jäin oottamaan koiraa. Sitten oli jotain irtoamisongelmaa, kun palkattiin erikseen ko kohta niin jatkossa kuvitteli palkkojen oottelevan sillä puolen kenttää eikä sitten oikeen lähteny hyvin muuhun suuntaan tekemään. Toisinaan taas ohjasin mielestäni ihan jees mutta koira silti päätti olla menemättä jonnekin esteelle.

Kun tsemppasin koiraa niin sain siihen lisää draivia. Sitä kun muistaisin tehdä usiammastikin!

Sitä edellisellä viikolla normiohjatuissa oltiin ulkokentän isommalla osuudella. Sama ratapohja kuin edellisissä reeneissä mutta erilainen rata. Noh, Nemihän muisteli vanhoja ja irtoili kuvittelemalleen loppusuoralle jne. Mun pitäs muistaa etten ohjaa liian korkeelta - kädet missä ne huitoo. Ja että keilailisin koiraa putkiin ja muillekin esteille. Tein taas muutamia vastakäännöksiä, tai yritin tehdä. Yks pujo meni höpöksi mutta johtui mun huonosta ohjauksesta. Ensin olin että mitä kettua tässäkö sitä taas ollaan. Yhesti meni aasta ohi vaikka se oli ihan nenän eessä.

Nää reenit koutsas Mari.

Ei kommentteja: