tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ne viime viikon toksut



Nemin ohjatut reenit siis.



Samankaltainen istu-maahan-seiso "kisa" kuin Merrinkin reeneissä. Olin olevinani ovelampi kuin Merrin tunnilla niin en tippunut kisasta ihan ensimmäisenä ;)



Tuon jälkeen jääviä jotka Nemi sekoitti totaalisesti. Sain hetken aikaa tehdä jotta sain sen tekemään liik seisomisen oikein :/ Tätä harkkasin siis ittekseni.



Sitten leikittiin seuraajohtajaa, jossa ei ollut niin paljon mielikuvitusta kuin mitä Mersun reeneissä.



Paikallaolo meni muuten hienosti - piiloilin ja ei ollut siinä ongelmaa. Mutta N ennakoi taas loppuistumisen.



Ittekseni otin luoksareita, varmistaen että koira myös istuu viekkuuni takas tullessa. Oon varmaan liikaa palkannu vaan vauhikkaita tulemisia niin koira on kuvitellut että ei se sivulle istuminen nyt niin oleellista siinä asiassa ole. Nyt meni kuitenkin ihan hienosti.



Hieman omatoimiseuruuta.



ja sitten ohjatusti sai tehdä jotain. Halusin että tehään Nemille vauhtinouto, joka toimi nyt paljon paremmin kuin viimeksi yrittäessä. Tosin vieläkin toimin jotenkin huonosti sen pannan kanssa ts siitä pitämisen suhteen. Hyvin lähti koira hakemaan ja toikin sitä kapulaa mua kohti. Ei toki mihinkään oikiaan luovutukseen, mutta ei sen sitä tarvinnutkaan vielä osata tehdä. Ei vaan oikeen lähtenyt heitetyn lelun perään. Eli tuohon kannattas olla ruokapalkka, rasiassa, mutta niin ettei se koira tiiä että mulla on se. Ts ei nimenomaan sais olla mulla. Vaan jossain jemmassa ... mitenkähän tuonkin käytännössä toteuttaa? Positiivinen fiilinki jäi kuitenkin reeneistä ja erityisesti tuosta nouto-osiosta. Kyllä se siitä joskus vielä liikkeeksi muuttuu :)

Ei kommentteja: