torstai 7. kesäkuuta 2012

M52 toko



Kuin tilauksesta sain eilettäin Merrin toko-oppitunnilla opetusta sivuaskeleittein teosta  - Kiitosta vaan toko-opelle, joka lukee vissiin blogiani toisinaan ;)



Siis. Ne askeleet. Oikealle junttityyliin jalka toisen viereen, mutta ei niin että ensin itte ja sitten koira vaan koiran pitäisi pysyä siinä jalan vieressä. Pitää siis alkuharjoittelussa kääntää sitä koiraa imuttamalla oikealle päin niin sen kroppa pysyy paremmin siinä mukana.



Vasemmalle taas kuului tehdä niin että ensin otta pikkanen askel taaksepäin ja sitten tehdä ristiastuntaa (ristiin, suoraan, ristiin, jne). Tässä peruutin liikaa. tässäkin, oh my god mun kanssani.



Tultiin siihen tulokseen, että mun kannattaa ensin opettaa koiralle enemmän sitä sivuttain liikkumista. Jota se toki jonkin verran jo osaskin vaikka ensin muuta epäilin. Mutta siis vasta sitten se siirtää noihin askeliin. Jotka kuitenkin menivät paremmin kuin pelkäsin. ja joka ei ollut niin vaikee juttu kuin mä luulin. Ts nyt pari palasta loksahti ehkä hitusen meikässä paikoilleen :D



Tehtiin samankaltaista ohjaaja peruuttaa koira tulee perässä - istu,maahan ja seiso kuin viimeksikin. Mutta nyt ohjaajien silmät olivat kiinni. Sitten kun sanoi sen käskyn sai avata silmät. Tehtiinkö me eka kierros jotenkin muulla tavoin? Ei voi muistaa. Toka kiekka meni kuitenkin hyvin.



Itekseen tein luoksetuloa joka toimi huonommin kuin viimeksi. Nyt oli rasiassa perusreeninamia eli nakkia.



Ryhmäpaikallaolossa merri nousi kaks kertaa istumaan :(



Hyppynoutoa saatiinkin veivata. Kun Jenni kurimus oli laittanut putken hypyn viereen. Ja Merri joka aksaurallaan ei kauheesti irtoillut esteille oli nyt ainoa koira joka lankesi ansaan ja meni putken kautta hakemaan sitä kapulaa. aika monta erilaista versiota reenistä saatiin tehdä ennen kuin meni oiken.



Sitten tehtiin vasemmalle kääntymistä "ufon" avulla. Se harkka meni vaihtelevasti. Kerran talloin koiran varpaat :/



Itekseni tein ufoa, seuruuta, jääviä ja kaukoja. Ne menivät ihan hyvin.

Ei kommentteja: