maanantai 11. kesäkuuta 2012

N70 toko



Nemillekin eilen oma lenkuransa ja toksut siellä lähipäiväkodin parkkiksella. Hieman mietin, että voinko tuonkin koiran irti siinä päästää kun sitä hässäkkää oli niitten leikkivien tenavien toimesta. Plus pieni pelko siitä, josko se lähitalon k i s s a  ois vapaalla jalalla. Onneksi kisssaa ei näkynyt niin ei tarttenut karjua koiraa. Tai muutakaan semmosta, jonka takia ois tullut mitään kohtausta tuolla touhuamisesta.



Nemille luoksareita muutama, seuruuta ja jäävät. Jäävistä seisomisen ennakoi - peijooni kun sekin jo tietää, että asiat menee: liik maa, luoksari ja liik sei.



Jatkolenkillä lisää seuruu juttuja - käytin sitä myös "kuritukseen". Jos rupesi öykkäilemään / huutamaan jollekin asialle x niin matka jatkui vasta kun tuli mun vierelle perusasentoon ja otettiin pikkupätkä seuruuta. Äkkiäpä se senkin oppi, että ainiin ei saa ölistä ja mölistä.



Kotipihalla vielä tehtiin kaukoja. Selvää edistymistä on tapahtunut. Ei sen niin näpsäkkä ole kuin Merri, mutta tekee kuitenkin eikä pompi metrikaupalla eteenpäin kuin Mersuke.



Tosi hyvä fiilis jäi molempien tok-tuokiosta heart

Ei kommentteja: