lauantai 9. tammikuuta 2010

Eppistä


Olihan ne tosiaan ne epikset viikko sitten (Active Dog Areenalla by Active Dogs ry). Unhottu viimeksi kirjailla niistä kun aatokset oli niin täysin Nemin steriloinnissa.

Merrin kanssa rallatin mölliradan, jossa tuli hyl kun koira kirmasi yhden putken väärin. Siitä ei viel mitään. Siis hidasteita menoon tullut, mitä nyt ohjaussuunnitelma vaihtui lennosta parille seur. esteelle - mikä Mersun ratissa ollessa onnistuukin ihan kivasti. Mutta radalla oli selkeesti liikaa putkia Merrin makuun, yhdessä kohtaa oletin sen menevän putkeen ja liikuin ite eteenpäin - ja Merri liikkuikin mun mukana menemättä putkeen--- joten piti palata hieman takaisin. Noh, sellaista se on. Pääasia oli kuitenkin se että Merri pääsi vähän agittamaan.

Nemin kanssa menin sitten kilpailevien ensimmäisen radan. Rata ei ollut kaikkein helpoin, hankalampi kun perusykkösten rata. Mutta ihan kohtuu kunnialla siitä selvittiin. Onneksi Mari sanoi mulle rt:ssa vinkin alkuun, joten otin alun vastaanotto-käännöksenä. Siis kolmoshypyn takaa. Tosin tätä ennen Nemi oli jo karannut (!) lähdöstä ja olin palauttanut sen takaisin alkuun - eli hylkymme tuli siitä. Hieman pelkäsin pujottelua, ihan syyttä suotta koska koira meni nätisti sisään ja teki hommia loppuun asti. Puomin ja aan kontakti hyvä. Puomin alla oli putki jonne koira meni sillon kun piti ja puomille sillon kun piti. Eli ei sekaannuksia sen suhteen. Keinulla töpeksin itte ja menin sanomaan "odota", jonka ei pitäisi kuulua sanavarastoon kun on Nemin kanssa radalla. Yhestä hypystä se tuli ohitte, oisko ollu hyppy 14 tms, jonka otin uusiksi. Jäin kyllä jälkeenpäin miettimään oliko tuo kannattava teko. Siis uusiksi ottaminen koska siinä tuli vähän langan katkeamista. Onneksi homma lähti senkin jälkeen ihan hyvin rullailemaan. Ihan loppumetreillä oli jännä kohta. Eli kun koira meni putkeen aan jälkeen niin en yrittänytkään tehä persjättöjä tai jotain putkelle vaan jäin kauemmaksi (mun ja koiran väliin jäi joku este) josta liikuin maalia kohti ja tein leikkauksen viel just ennen vikaa estettä. Minkä Nemi kesti hyvin ja liisi hienosti!

jotta ainakin vikat liidot ennen steriloinnista toipumista meni tosi hyvin! nyt vaan sitten taukoa taukoa ja taukoa (vasta 5pvää leikkauksesta) ja sitten taas reenailemaan

Ei kommentteja: