tiistai 21. heinäkuuta 2009

Laastaria


... kului reissussa rutkasti. Allekirjoittanut yritti "sisään ajaa" uusia lenkkareita. Vaikka enimmäkseen tuli pidettyä sandaaleita. Lomaa siis jaloillekin, joiden ei aina tarvitse ahtautua lenkkitossu-tyyppisiin jalkineisiin. Suurimman osan reissuilu-lomasta oik.jalka ei ollut "murskana". Siis normaaliin reeni yms tyyliin. Mutta kivutta ei päästy tälläkään kertaa. Sillä koko ajan piti tunkea laastaria johonkin päin jalkaa. Rakkoja tuli sekä varpaisiin että kantapäähän.

Lisäksi se aiemmin mainitsemani känsä todellakin nostaa päätään. Siis tuntuu jos enemmän on jaloilla. Varsinkin silloin kun pitää lenkkareita.

Lenkkarit on muuten hyvät. Paitsi etteivät ole. Pohja tuntuu ohuelta, siis vas.kengässä missä vielä originaalipohja, niin että kivet yms tuntuu läpi.. ei siis möykkyräisten alueiden jalkineet. Ja vasemman kengän läppä (tai mikä olisikaan nimeltään) ei pysy paikallaan ja sitä pitää säätää joka kolmannella askeleella. Ja oikian jalan kenkä on liian suuri, mutta tähän toivon parannusta jahka saan sen erikoispohjallisen -joka toiv mahtuu, ja sopeutuu- kenkään.

Mutta. Olipahan keviä juosta eilen agiharkoissa noilla tossuilla. Selvästi keviämpi kuin McLareneilla. Jottain positiivista sentään.

Ei kommentteja: