torstai 30. heinäkuuta 2009

Hikijumppaa


On se tämä kesä yhdenlaista. Hikoilla saa jo aamusta. Olin Haukkiksella ennen ysiä Yllättynyt Mutta niin oli moni muukin. Oli varmaan muutkin ajatelleet, että aamulla ei olisi niin kuuma reeniä... Kentälle oli jopa jonoa Silmänisku

Ittekseni kuitenkin rakentelin harkkani ja keräsin esteet pois. Hyvästä kuntoilusta kävi jo pelkästään se. Reenin maanantailta muutamaa juttua.

Nemille aita-rengas-putki (ma putkin tilalla oli pussi) jossa koitin hioa omaa ohjaustani ja kauempana olemista, tarkkana saa olla että Nemi hakee sen renkaan. Oma ohjaus kuntoon niin hyvää tulee. Putki kyllä veti sitä puoleensa.

Merrille aita-putki-aita-aita-aita-pujottelu (-aita-puomi). Toinen aita putken jälkeen tuotti harmaita hiuksia. Välimatkaa oli sen verran, että en oikein tiennyt mikä olisi paras tapa toimia ilman tökköjä tai liiallisia kaarroksia. Jonninmoisia virheettömiä suorituksia saatiin kuitenkin aikaiseksi.

Lisäksi Nemille pujottelua yksittäisenä - jossa se taas loisti ja minä käytin äänijänteitäni. Pujoa myös Merri-radan hyppyjen kautta, ensin meni väärään väliin, mutta kääntö ts kulma olikin hankala. Kun otin vähän vekkiä niin pujo sujui hyvin.

Sitten aata hypyn kautta, jossa se tuli läpi! Kun kerta alustaa ei näkynyt. Heti kun pistin alusen maahan niin pysäys oli hieno. Eli mulla on näköjään ongelma... Otsan rypistys nimeltä alustan häivyttäminen ilman, että suoritus kärsii.

Lisäksi Nemi reenaili kiemuraradan mikä alkoi aiemmalla aita-rengas-putki pätkällä jatkuen aita-aita-puomi-aita. Puomin meni tosi vauhdikkaasti ja stoppi oli hyvä alastulossa. Vikan hypyn takana odotti namialusta.

Ihan lopuksi tein vielä Merrille pari irtoamistreeniä, ihan perinteisellä putki-aita-aita-aita -eteenmenolla.

Ei kommentteja: