tiistai 28. heinäkuuta 2009

Bemarit talliin


Nyt ne on täällä. Nimettömät ristittiin Bemareiksi, kiitoksia vaan nimiavusta Silmänisku Ulkoisesti kenkulit on ihan kivat, sietää ollakin kun sain valita ne kuvastosta. Ja ensi kokemus kengistä oli, että ne tuntuvat yllättävänkin hyviltä siihen nähden, että pistin ne ensikertaa jalkaan (olisi aika kurjaa jos mittatilaustyönä tehdyt kengät olisivat heti totaalisen väärän tuntuiset - kuitenkaan kun ns palauttaakaan en niitä voi ja vaatia toisia kenkiä tilalle. Kukaan muu tuskin tekisi mitään juuri noilla kengillä, onhan ne prikulleen mun jaloille tehty - korotuksineen kaikkineen).

Ensi kertaa sain vasemman jalan kenkäänkin erikoispohjallisen. Astun siis vasemmalla tassulla jopa vielä enemmän väärin kuin oikealla, tai jotenkin niin se taisi mennä... Saas nähdä tuleeko selkä tms kipuja kun käytän niitä erikoispohjallisia.

Oikea kenkä on periaatteessa hieman ahdas, ja toisaalta taas löysä kantapään kohdalta. Kuuluuko kävelykenkien sellaiset ollakin? Joka tapauksessa tänään olen yhden koirien ulkoilutuslenkin tehnyt ko tossut jalassa (plus käynyt kaupoissa) ja oikean jalan kenkuli hieman hiertää, koska jalka liikkuu (vasenkin jalka/kantapää nousee hivenen, mutta ei niin paljon kuin oikea). Ja siitä tai jostain muusta syystä löysin jo jalasta hiertymiä /rakon alkuja ja laastaroin koiven. Hyvin pienen käyttökokemuksen jälkeen. Kaippa sitä silti pitää yrittää käyttää ko kenkiä, jotta jalka tottuisi niihin... ehkä niitä rakkojakaan ei ihan koko ajan tule? Houp soup.

Näillä tossuilla en siis tule kipittämään agiratoja, mutta ehkä tosiaan joitakin kävelylenkkejä voisi niiden kanssa tehdä. Ihan kiva sinällänsä, tietty, että kenkäkomerosta löytyy yksi kenkäpari vaihtoehto lisää käytettäväksi. Jalassa joskus muutakin kuin lenkkarit... Hymy

Ei kommentteja: