sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Asb:n sm-kiemurat


Perjantai-iltana otin pari rataharkkaa kesäkuun asb:sta kentälle mukaan (lappalaisten agivuoro). Olin Haukkiksella hyvissä ajoin, ja kenttä oli vapaana, joten ehdin melkein rakennella harkat ittekseni ennen kuin muut tulivat paikalle.

Ensimmäisenä reenittiin sitä, missä pujottelu mentiin viis kertaa. Koska pujo ei ehkä ole monenkaan lappalaiskoiran lempieste niin pistin harjoitukseen puolikkaat kepakot. Harkka oli vaikea, pujoon oli pitkiä estevientejä. Ekalla kierroksella en nollana rataa saanutkaan tehtyä, Merrin kanssa siis. Nemin kanssa en edes yrittänyt ko harjoitusta.

Nemin kanssa tein rataa mikä koostui kolmesta hypystä ja putkesta. Tämä sujui Nemin kanssa ihan kohtuu kivasti, tosin allekirjoittanut unhoitti välillä radan - mutta Nemi toimi hienosti Hymy - ohjaukseni mukaan. Itselle pisteet siitä, että sain lennossa muutettua suunnitelmaa ts kun en muistanut mihin pitäisi mennä niin ohjailin koiraa silti jonnekin ns varman oloisena niin koira ei varmastikaan tiennyt mun unhoituksista mitään.

Noiden kahden ratasen lisäksi reenin pujottelua, joka oli jo parempi kuin viime maanantain reeneissä (toisaalta nyt on tehyt takapiha pujoa) mutta ei mitään huippuvauhtia vielä (siis sitä mitä on aiemmin nähty). Nämä siis Nemin kanssa.

Lisäksi tein Nemin kanssa keinua hihnassa (hyvä hyvä) ja puomia hypyn ja putken kautta, eli irti ja vauhdilla. Ekalla kerralla kaikki tassut oli esteellä, kaksi muuta kertaa meni jo paremmin. Osasin jopa lopettaa kun vielä meni hyvin, eli ei enempää toistoja.

Ei kommentteja: