tiistai 2. tammikuuta 2024

Vuosi 2023

 Jotain poimintoja siitä, mitä tehtiin / tapahtui vuonna 2023. 

***

Tara kävi joitain kertoja koiranäyttelyissä ja sai viimeisen Suomen muotovalioitumiseen tarvitsemansa sertin syksyllä lappalaiskoirien erikoisnäyttelystä Keminmaassa, ruotsinlapinkoirat arvosteli Jari Fors. Jari sijoitti Taran myös paras narttu -luokassa (narttuja esiintyi useita pn luokassa eli jotkut hävisivät Taralle ...). 

Kiki kävi höntsätreenailemssa sitä sun tätä omatoimitreeneissä, mutta ei ollut millään kurssilla / ohjatussa ryhmässä. 

Tara oli vielä kevättalven koiratanssiryhmässä, mutta sen jälkeen ei olla koiratanssia juurikaan harjoiteltu. Agilityä sen sijaan Tara treenasi AnskuNi -ryhmässä koko vuoden. 

Taran kanssa osallistuttiin marraskuussa yksiin epävirallisiin kisoihin, aksassa. 

Kiki kävi kerran hammaslääkärissä, tällä kertaa riitti hampaiden puhdistus eikä yhtään hammasta tarvinnut poistaa. 

Asiaa pitkään pohdittuani päädyin siihen, että Kikille kokeiltiin kesäkuussa Librelapistoksen antamista. Kokeilu osoittautui hyväksi, joten koira on saanut Librelaa neljän viikon välein tuosta lähtien. 

Kesällä ja syksyllä oltiin jonkin verran mökkeilemässä Siikajoella. 

Elokuussa ja lokakuussa oltiin vajaan viikon pätkät Rukalla. 

Koirat olivat muutamaan otteeseen koirahoitolassa, kun me käytiin lomalla ensin Edinburgissa ja myöhemmin Amsterdamissa. Juhannus vietettiin kaupunkilomaillen Turussa (koirat mukana). Elokuussa oltiin yksi viikonloppu Vaasassa (koirat lomailevat koirahoitolassa). 

Tara oli ekaa kertaa mukana lapplaiskoirien valmennusringissä (rallytokoryhmässä), osallistuen kolmeen leiriviikonloppuun (3/4) - Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Seinäjoella. 

Keväällä ja kesällä kävin muutaman kerran juoksemassa (oik jalka ei tahtonut kestää sitä, joten lopetin juoksemisen). Syksyllä kävin pari kuntosalikurssia. 

Ei kommentteja: