keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Jäsenyydet yms koiramaksut

 Päätin jo oikeastaan viime vuoden aikana, että en tälle vuotta maksa enään Nose Team Oulu ry:n jäsenmaksua. Siihen liittyvä viesti ts lasku löytyi roskaposteista (nostin inboxiin, mutta jätän maksamatta). En osallistunut viime vuonna yhdistyksen toimintaan ja aktiivinen noseilu on ainakin toistaiseksi taaksejäänyttä elämää. Jos innostun hömppänosettamaan koirien kanssa niin siihen en jäsenyyksiä tarvitse. 

Palveluskoiraliiton jäsenyyttä/lisenssiä en ainakaan vielä ole maksanut. Maksuthan tosiaan nousivat jo pelkän lisenssin osalta ja jos haluaisi (paperi)lehden niin pitäisi maksaa parikymppiä lisää lisenssihinnan päälle. Katselen sitten joko kertalisenssin tai vuosilisenssin ostoa jos Tara on kisavalmis johonkin Palveluskoiraliiton alaiseen lajiin. 

Agiin pitäisi ostaa lisenssi, mutta sen ostan vasta kun koira on kisavalmis. Toivottavasti joskus tämän vuoden aikana. Jahkailen myös viimeiseen asti minkä yhdistyksen lisenssin ostan. 

Rotuyhdistyksen ja Oulun koirakerhon jäsenyyksiä ei tarvitse maksaa, koska niissä olen ainaisjäsen. Samoin kuin Porokoirakerhossa. Näistä viimeisin tosin sellainen missä olen lähinnä kannatusjäsen eli en ole vuosiin osallistunut mihinkään Porokoirakerhon toimintaan. 

Satakunnan seura- ja kääpiökoirayhdistyksen jäsenyyden maksan sitten kun lasku tulee. Satskyn osalta osallistun yleensä Pori kv:n talkoiluihin ja joskus koiranäyttelymatkoihin. 

Kennelliiton jäsenmaksun maksan kun lasku tulee (paperiversio). 

Ei kommentteja: