torstai 18. tammikuuta 2024

Temmeksentien halli

 Viime viikon perjantaina kävin tosiaan Taran kanssa korkkaamassa KAS:n uuden hallitilan Temmeksentiellä. Edellinenkin halli oli Limingantullissa, mutta tuonne uuteen paikkaan on hieman näppärämpi ajaa moottoritien (raviradan ohi) kautta. 

Hallissa on kolme kenttää, lappalaistreenit ovat 1-kentällä. Siinä missä aiemmin oli yksi varsinainen kenttä (+ iso eteistila), joka oli vuokrattu kokonaan lappalaisille niin nyt samaan aikaan hallissa on sekä jotkut rallytoko- että noutajientreenit. Hälinää siis riittää. Hallissa pitää jättää kengät oven viereen ja kun kolmella kentällä tapahtuu yhtäaikaa ja on vain yksi ulko-ovi niin sisään/ulosmeno voi olla melkoinen härdelli. 

Tällä kertaa mokasin sen verran, että en ottanut Taralle häkkiä mukaan. Eihän se sitten meinannut rauhoittua ollenkaan vaan "hengailemaan" ja treenauksesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Mietin, että oli virhe lähteä edes treeneihin. 

Loppuajasta mitä hallilla vietettiin saatiin jo tehtyä imutusseuruuta treenaavien koirakkojen välissä ja muutamia etupalkkapaikallaoloja. 

Ei kommentteja: