keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Valkkuringistä 2024

 Tässä olisi tämä tammikuu aikaa hakea tämän vuoden lappalaiskoirien valmennusrinkiin. Just nyt ajattelen, että en hae varsinaiselle paikalle mihinkään lajiin, mutta varasijalle voisin hakea rallytokoon ja agilityyn. Näitä varasijahakujakin varten pitäisi jotain hakuvideoita käydä kuvaamassa / tekemässä. Tänään maksoin Okk:n hallimaksun talveksi, joten jossain vaiheessa voinen hallillekin taas mennä. 

Ajatuksena ja ideanahan tuo valkkurinki on ihan timanttinen juttu ja on ihan mahtavaa, että jotkut ovat sen perustaneet ja jaksavat tehdä töitä sen eteen, että se pyörii / on olemassa. Hienoa on myös, että meillä on rotuyhdistys, joka tukee rinkiä. 

Itsestä ehkä tuntuu, että olen liian vanha. Tai että intohimoisimmat harrastus- ja kisavuodet ovat jo takana päin enkä jaksa niin kiihkeästi suhtautua aiheeseen. Laiskaksikin voin itseäni sanoa. Tälle vuotta on jo paljon suunniteltua ohjelmaa, joten en tiedä haluanko valkkuringin leirejä sovittaa kalenteriini. 

Huolimatta siitä, että olen tosi iloinen ja onnellinen siitä, että oltiin viime vuonna ringissä mukana. Hienoa, että saatiin kokea se kaikki ja sain nähdä, että Taran kanssa voin kyllä mennä ja tehdä.

Tämän vuoden leirit ovat Jyväskylässä (sinne ei edes päästäisi, kun ollaan siihen aikaan muualla reissaamassa), Oulussa (samana viikonloppuna on Okk:n koiratanssikisat), Lahdessa ja Kuopiossa. 

Rallytokossa on kyllä ihan mielenkiintoiset kouluttajat (Anna Savolainen /Jkylä, Sevil Ilter /Oulu, Kirsi Petäjä / Lahti, ? /Kuopio). Aksan kouluttajista en tiedä kuin slk-kisaajan (joka on myös tuore tuomari) Marian, muut ovat mulle ihan outoja nimiä eikä pikainen googletuskaan antanut sellaisia tuloksia jotka olisivat valaisseet mua aiheesta. (Minna Söderlund / Jkylä, Maria Martin / Oulu, Emilia Helminen / Lahti, Anni Komulainen / Kuopio). 

Ei kommentteja: