maanantai 3. tammikuuta 2022

Taran eka uus vuos

 ... sujui ihan kivasti. Toki Tara haukahteli Kikin seurana muutamaan otteeseen pahimpien sotatilojen aikaan, mutta muutoin makoili nukkuen tai luuta järsien koko uuden vuoden aattoillan. 

Päivähän muutoin sujui siis niin, että aamulla käytettiin koirat lenkeillä. Kiki kävi Eetun kanssa juoksemassa ja minä käytin Taran kävelylenkillä. Sitten koirat saivat aamupalansa ja hengailivat meidän kanssa hotellihuoneessa (Rovaniemellä). Iltapäivällä joskus kolmen-neljän kieppeillä (en muista enää tarkkaan mihin aikaan oltiin lenkillä) käytiin pitkähkö kävely eli jotain viitisen kilometriä. Kumpikaan koira ei kuitenkaan käynyt kakalla. Ilta(päivä)ruokansa koirat saivat hieman aiemmin kuin normaalisti ja sen jälkeen käytimme ne vielä lyhyehkösti ulkona. Tara kävi pissalla ja kakalla, mutta just kun Kiki ehkä haeskeli kakkapaikkaa kuului pahahdus jostain ja sen jälkeen Kikiä ei napannut tarpeiden teko vaan se "lysähti" ja halusi pois tilanteesta (/ulkoa). 

Ilta ja pitkälle yötä oltiin siis vaan siellä hotellihuoneessa. Kiki makoili paljon sängyssä, välillä huolestuneen oloisena läähättäen mutta toisinaan jopa nukkuen. Joitain kertoja koirat tosiaan haukkuivat, mutta se nyt ei ollut yllättävää - ovathan ne muutenkin haukkuherkkiä eläimiä. Hotelliuusvuos tuntuu sopivan Kikille. 

Neljän aikaan käytin koirat lenkillä. Olin nukkunut sitä ennen muutamia tunteja. Taran käytin ensin ja sillä olikin kova pissahätä. Tara kävi myös kakalla omalla lenkillään. Kiki oli ensin vähän varuillaan ja kesti hetken ennen kuin se malttoi/pystyi käymään pissalla. Loppumatkasta se oli ihan reippaana tekemässä temppusia yms mutta ei kuitenkaan käynyt kakalla. 

Ei kommentteja: