torstai 13. tammikuuta 2022

Jumppatreenit

 Varasin pari tuntia Ihana Koiruus -koirakoulun uudelta hallilta itselleni omatoimitreenaukseen. Hallilla kävin koirien kanssa eilen. Siks pari tuntia että kukaan ei hengittänyt niskaan (en tiedä olisiko muutenkaan, mutta kuitenkin). Eipähän tullut kiirus vaan saatiin rauhassa touhuta. Ei tosin oltu lopulta koko aikaa, kun koiria alkoi jo ehkä hieman kyllästyttämään (ja sehän ei tietty ole reenauksen tarkoitus). Pois lähdettiin, kun huomasin Taralla olleen pissahätä. Hallissa on systeemi, jossa tietyllä koodilla saa avattua oven vierestä kotelon mistä löytyy avain halliin. Oven avauksen jälkeen avain pistetään takaisin koteloon, joka rullataan kiinni ja piilotetaan avauskoodinumerot. Blondina en ensin tajunnut miten sen systeemin saa auki, ei ollut oikeasti edes vaikea sitten kun tajusin ;D No enivei, tuntui silti vaivalloiselta enkä mennyt koirien kanssa enää takaisin halliin sen jälkeen kun olin käyttänyt ne tarpeillaan. 

En ollut sen tarkemmin suunnitellut mitä hallilla puuhaittaisiin, mutta kun siellä oli erilaisia jumppatyynyjä yms niin tehtiin niillä temppusia ja sitten hieman jotain muita (pertsaa (peilin edessä), kiertoa, jalkapujoja yms pientä). Piti kuviakin ottaa, mutta jäi vähiin kun edes Kiki ei oikein alkanut pysymään paikoillaan 😅

Omatoimitreeneihin ihan kiva halli, mutta jos mennään vielä uudestaan niin pitää ottaa vain yks koira kerrallaan halliin (niin kuin yleensä teen) ja jaksaa säätää oven kanssa (kun vaihtaa koiraa autosta halliin ja hallista autoon). 

Ainiin, hallissa oli muutama häkki joita käytin hyväksi. Tara harjoitteli taukokäytöstä, ei vielä kauhian onnistuneesti. 
Ei kommentteja: