torstai 18. heinäkuuta 2019

Haisuli

Viime yönä heräsin joskus kolmen aikaan ja tajusin heränneeni siihen, että haisi pahalle - p*lle suomeksi sanottuna. Luulin koiran kakkineen jonnekin, mutta jätöksiä ei näkynyt missään. Eikä talossa ollut yhtään levotonta koiraakaan; Nemi nukkui tyytyväisenä sängyn alla ja Kiki retkotti selällään osittain mun tyynyllä ... Kohta kuului jonkinlainen puiiih ääni sängyn alta ja hajunlähde paljastui = Nemi mätäni (piereskeli).

Se on alkanut pieremään jonkin verran. Joskus saattaa lenkilläkin rupsia vaan menemään; eikä edes sitten mene käymään kakalla.

Kiki taas on ollut parina päivänä vähän vaisuli ts huono syömään ruokaansa. Pihalla se on ollut ihan normaali, tänään oli myös kivanreipas kun käytiin Haukkiksella reenimässä. Kakka on sillä kulkenut ihan normaalisti.
Samaan hengenvetoon kerrottakoon, että loppureissusta Kiki oli haluton välillä liikkumaan, mitä ihmettelin ensin, että mistä nyt tuulee kunnes sitten hoksasin, että liittyneet juoksuun ts sen jälkeiseen elämään. Eli siis on harrastanut sitä ennenkin että jonkinlaisena esivaleraskaus/valeraskausoireena se välillä on nahjus ulkona - vielä ei ole kuitenkaan petailuvaihe alkanut.

Ei kommentteja: