keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Makuraati (vol.3)

Kävin apteekissa kyselemässä jotain viljavalmistetta Nemille (voisi kakata useammin ja tuotokset voisivat olla napakampia, saattaisi auttaa satunnaisiin anaaliongelmiin), josta olin lukenut parviälyn kirjoituksia verkosta aiemmin. Noh, ei löytynyt apteekista sitä. Sen sijaan päädyin ostamaan Antepsinia, kun ajattelin testailla onko Kikin kaikennuolimisen syynä närästys vai jokin muu. (liioittelin, ei se nyt ihan kaikkea nuole) Jos koira puklailee / oksentelee ja siten oireilee niin sitten olisi pitänyt ostaa jotain muuta mahanrauhoittajaa.

Kävin myös Mustissa & Mirrissä kyselemässä sitä viljavalmistetta. Noh, siellä mulle sanottiin, että ei löydy heidän valikoimistaan, että se on apteekkituote ... En sitten vängännyt vastaan, ei vain tuossa lähiapteekissa ollut ko tuotetta. Kun kerta liikenteessä olin niin kysäisin sitä Nutro -asiaa. Eli vaikka Nutroa saa pian taas uudistettuna tuotteena niin Mustista & Mirristä sitä ei tule saamaan. Eli ... pitää selvittää myykö sitä mikään oululainen lemmikkiliike ja/tai alanko postimyyntitilaamaan koirien ruuan jatkossa - ainakin Zooplussalla näytti olevan ilmaiset postikulut kun tilaa tarpeeksi paljon (mitä ruokasäkki olisi) - vai vaihtaakko sitä ruokamerkkiä.

M&M:stä ostin koirille tällaiset


Ostovaatimuksena oli "jotain pureskeltavaa koirille mitkä koirat syövät saman tien mutta missä on hetkeksi tekemistä" eli jos ostan niille peruspuruluita niin kiinnostaa hetken ja sitten alkaa kyttäily. Jossain välissä (jos koiria ei vahdi) Kiki on hamstrannut kaikki luut yms syötävät itselleen - tai jos herkku on Nemin mielestä puolustamisen arvoinen niin voi tulla kärhämää. Joten ennemmin annan sellaisia herkkuja niille mitkä koirat syövät saman tien. Ainakin tuon annetun tehtävän nämä täyttivät. Ja vaikka noissa oli nuo solmupäät niin koirat pureskelivat nekin eli eivät ahmineet isoina palasina tätä herkkua.

Ei kommentteja: