keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Leirikirje

Joku päivä takaperin sähköpostiin saapui tulevan viikonlopun leirikirje. Monenlaista ohjelmaa on viikonloppuna luvassa. Etukäteen olin hieman arponut, että ihmettä mahdoin raapustaa ilmoittautumislomakkeen treenitoiveisiin, koska en keksinyt mitään kuningasajatusta. Mutta. Tämähän näyttää varsin lupaavalta (mitään näin hienoa, edes oman ryhmän osalta, tuskin osasin lomakkeeseen kirjoittaa ;-))


Pyyhin yli muiden koirakoiden nimet. Kikin ryhmässä on pari muutakin koirakkoa (muutkin ryhmät koostuvat muutamasta koirakosta). Muiden treenejä saa seurata, eli jätin nuo aiheet tuohon, että jos tilanne (Kiki siis :-D) sen sallii niin varmaan ainakin jossain välissä olen myös kuunteluoppilaana.

Lisäksi ohjelmassa on liikkumistreeni (yhteis- ja yksilötreeni), johon liittyen olen lähettänyt Kikin biisin kurssin järjestäjille; samalla kerroin jotain k-jalka juttuja ettei tarvitse siellä nolona sanoa ettenpystyenkäkykene. Vähemmän silti jalasta on liikkumisheittäytymisessä haittaa kuin korvien välissä :-D Pitkä matka on siihen, että minusta saa musaan kuin musaan rennosti heittäytyvän "jammailijan" joka keksii koreon ja omat askeleet biisiin jos toiseen.

Kaiken kruunaa vielä kisanomainen treeni, onneksi on vielä monta päivää ja tuntia aikaa päättää, että mitä osa-aluetta reenimme (ei ole tarkoituskaan vetää siis koko showta aina kehään menosta koreon kautta loppupalkkaan).

Virallisen osuuden lisäksi tutustunen aika moneen lajin harrastajaan :-)

Ei kommentteja: