maanantai 25. huhtikuuta 2016

Pentuaika

Koska näköjänsä asiat unohtuvat. Esimerkiksi Nemin pentuaika (sillon en vielä blogannu). Niin kirjoittelen ehkä rasittavuuteen asti kaikenlaista pientä Kikin pentuelosta tänne "ylös". 

Kuten että eilen illalla kävin sen kanssa pikkuhihnalenkin tiellä asti. Ts käveltiin tuota kotikatuamme pellolle asti ja takaisin. Taisipa yksi pissakin matkan varrelle tulla :) Muutoin kävely on avaran maailman ihmettelyä (ja maistelua). Ketään toista koiraa ei tavattu (onneksi). 

Tänään päivällä olen käynyt koirien kanssa yhden hihnalenkin. Kierrettiin jopa pikkupäiväkotilenkki. Nemi kakkasi, onneksi lopulta kun aamulla ei ollut kakannut (lenkillään). Olihan tuo taiteilua kahden koiran kanssa olla kävelyllä kun ei ihan tuo sama tahti ole vielä löytynyt. Nemin hihnakin on pidempi kuin Kikin. Toisaalta hyvä niin, niin vanhempi koira pääsee rauhassa etenemään ja turvaan pikkukakaran innokkailta tutustumisyrityksiltä.

Hihnalenkillä Kiki keskittyi Nemiin, tassutteluun, maailman ihmettelyyn, ohi meneviin pyöräilijöihin jne eikä sillä ollut aiettakaan pissiä tai kakkia. Taisi pissa tulla melko pian kun päästiin sisälle. Sitten mentiinkin taas takapihalle ... Kiki tykkää olla takapihalla, koska siellä on todella paljon puutarhahommia (hampaille töitä, kaikenlaista syötävää jne). 

1 kommentti:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Olipa kiva lukea toi postaus. Mullakaan ei ollut blogia kun meidän Pyry koira oli pieni, harmi.
Tuuppa käymään Aurinkokujallakin blogissa ja osallistu arvontaan,