tiistai 8. maaliskuuta 2016

Vko 10, omatoimireenit, osa 2

Käytiin tänäaamunakin hallilla.

Harkattiin ruutu. Kun vein ruutumaton ja Nemi näki sen ts tiedosti mun ruudussa käymisen niin se irtosi hyvin ruutuun. Siitä sitten siilileikkiä ja nameja palkaksi. Mutta kun yritin sitten uutta ruutua niin Nemi yritti tarjoilla keppejä... menin likemmäs ruutua ja vaan odotin. Nemi haisteli maata, kävi mun sivulla, tarjoili lisää keppejä, haahuili siellä sun täällä ja kun lopulta meni ruutuun niin piettiin hillittömät pileet. Ei mitään hajua, että tajuaako se edes että se ruutukin on joku "teline/temppu/tehtävä"?!?

Meidän kokeeseen meno on kyllä niin pitkässä kuusessa kuin olla ja voi. Positiivista asiassa lienee se, että koska ruutu niin enää en ole huolissani noudosta. Vaikka toki sekin on epävarma, mutta onko mitään järkeä mennä kokeeseen jos ei ole mitään toiveita että koira irtoaisi ruutuun? No, onkait se kiva ainakin harkata tokojuttuja vaikka koesuunnitelmat ovat vain utuinen harso jossain kaukana edessä. 

Lisäksi tehtiin kiertojutskaa. Kolme harjoitusta: takanamilla, ilman namia (alusta oli) ja alustanamilla. Kaikki meni huipusti eli namin häivyttämisessä voi olla toivoa :)

ja käytiin jumppanurkassa jumppapalloilemassa. Nemi koitti jo aika aikasten ehotella jumppanurkkatuokiota, eli vissiin se tykkää käydä siellä pikkuhuoneessa touhuamassa :)






Ei kommentteja: