tiistai 29. maaliskuuta 2016

JeiJee eli sillä välin tai oikeastaan jo aiemmin

Kävin tänään hakemassa postit. Postista. Siis läjän niitä posteja joita meille oli lähetetty sinä aikana kun olimme matkoilla (Japanissa, 2 viikkoa - Nemi tokikaan ei ollut reissussa mukana). Postilaatikossa minua odotti sekä eläinlääkärin lähettämä "todistus Propalin lääkityksestä" että Kennelliiton "Hyväksytty poikkeuslupa osallistua koiratapahtumiin" :)

Eli kun kävin viemässä hakemuspaperit eläinlääkäriasemalle just ennen matkalle lähtöä niin päätös (eläinlääkäri siis ystävällisesti toimitti hakemuslomakkeen eteenpäin Kennelliittoon ilman että lomakkeen olisi tarvinnut kiertää minun kauttani ts odotella paluutamme matkalta) oli tullut (tai olisi tullut) postilaatikkoomme useita päiviä ennen kuin edes saavuimme takaisin. Tarvitsen siis sekä sen ell:n todistuksen että sen hyväksytyn poikkeusluvan. Vielä pitää selvittää miten hommat käytännössä menee eli kelle heiluttelen lupalappuja ja missä vaiheessa (kisa/näyttelypaikalla vai etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä vai vain kysyttäessä). 

Mutta siis jos jatkossakin lääkitys toimii Nemillä niin hyvin kuin tähänkin asti niin sen pissoja lattialta ei tarvitse siivota jatkossa (pentu hoitanee sen puolen että ei tarvi kokonaan olla ilman sitä "iloa" ;)) jos haluan Nemin kanssa käydä jossain kisoissa/kokeissa/näyttelyissä :)

Ei kommentteja: