maanantai 30. maaliskuuta 2015

Maalla ja matkoilla

Nemi oli Siikajoella pari viikkoa hoidossa kun me oltiin Japanissa. 

Tällä kertaa otin reissukengiksi ihan rehellisesti lenkkarit (ne juoksubruuksit), mikä oli nappivalinta. Ei tullut hiertymiä eikä rakkoja vaikka käveltiin paljon. Toki loppupäivästä jalkapohjat olivat kipeenä, mutta ei mitään sellaista rakkoshowta kuin mitä sillä viiden vuoden takaisella Japanin reissulla :)

Just ennen matkaa sain aikaiseksi niiden yksien kenkien korotuksen, mutta en ehtinyt koeajaa niitä, joten en ottanut niitä reissuun mukaan. Nyt olen sitten muutaman koiralenkin niitä pitänyt, ja hieman vaikuttaa siltä, että ei ne mitkään unelmatossut ole. Mutta toisaalta, harvat ovat. Kengännauhat pitänee vaihtaa toisiin, koska nuo ovat jotain semmosta liukasta materiaalia, joten nauhat aukeavat helposti ja kiristykset löystyvät myös. Oikean jalan tossu tuntuu myös inan isolta, en tiiä pitäskö sen kanssa käyttää tuplasukkaa tai muuta typerää viritelmää. 

Reissun jälkeen sairastuin flunssaan, joten en ole voinut mennä kuntosalille ja pihalla on loskapaskajää kelit joten ei puhettakaan, että siellä pystyisi juoksemaan (jos vaikka flunssa jo hellittäisikin). 

Ei kommentteja: