tiistai 3. maaliskuuta 2015

Vko 10, omatoimireenit

Kävin tänään hallilla. Reenattiin tokoa ja agia. Oli kivaa. Jopa hassua välillä. :)




edit. 04.03.15 14:18 Reenattiin pikkupuolella kun isolla puolen oli joku muu. No agiesteitä näkyi olevan molemmin puolin ...

Etsin ensin ruutunauhan ja merkit ja rakensin ruudun sinne esteiden keskelle. Sitten tehtiin pari ruutua. Haukkumista oli enemmän kuin viimeksi ja ensin hieman irtoamisongelmaakin. Nemi meni taas agihyppyjen kautta ruutuun .Mutta sama kait se kunhan meni (ja mitä oli esteitä matkan varrella). Tein pari toistoa viimeisin oli melkolailla hyvä joten siihen hurjat siilileikit sitten :)

Sitten keräsin ruudun pois ja ruvettiin aksailemaan. Eka vaan rallasin jotain hatusta otto rataa. Sitten veivasin vähän tekniikoita (olin lukenut aiemmin fb:sta (kun se vielä koneellani toimi) että tällä vkolla pikkupuolella on valmennusryhmille tekniikkaa - mä en toki tietty tiiä mitä ne tekee, mutta tulipahan siitä inspiraatiota :)) joten tehtiin päällejuoksuja, jaakotuksia, pakkovalsseja, saksalaisia (joita sain jankata hetken aikaa jotta ehdin tekemään persjätön niin että sain koiran oikialle puolelle). Kontakteja ei tehty ollenkaan mutta kepit Nemi meni moneen kertaan (apinanraivolla). 

Sitten tehtiin hyppynoutoa missä Nemi oli hassu kun se tarjosi hypyn taakse aloseisontaa kapula suussa ja sitten se tarjosi hyppyesteelle perusasentoa ennen kuin toi kapulan mulle (kun tyhmä este ei ottanut sitä kapulaa koiralta). Toisella yrityksellä koira jätti nämä hauskat välivaiheet pois ja toi mulle hienosti sen kapulan. 

Sitten tehtiin hieman tarjoamisagia. mikä on Nemistä aina riemuisaa. 

Ja lopuksi otettiin vielä kaukoja takapalkalla. Kokeilin voi-vaihtoja ehkä seittemän metrin päästä ja Nemi toimi ihan hienosti. Mitä nyt yks vaihto sei-maa meni istumisen kautta (otin tietty uusiksi ja sitten se teki niin kuin pitikin). 

Muksat reenit siis oli :)

Ei kommentteja: