maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ihmiset ovat hauskoja

Olen kuunnellut muutamien ihmisten juttuja siitä kuinka he nyt tietävät miten opettaisivat seuraavalle koiralleen erinäisiä asioita. Kuka puhuu jäljen opettamisesta ja kuka hihnakäyttäytymisestä. 

Kävin -taas vaihteeksi- katsomassa agikisoja. Sunnuntaina siis. Aksaamisen katselu herättää monenlaisia ajatuksia. En ole kateellinen niille, jotka aksaavat. Tällä hetkellä ajatus kisaamisesta ei nappaisi alkuunkaan. Agilityihmisiä on kuitenkin aina kiva tavata, toisten suorituksia on mukava katsoa :)

Välillä olen jopa ajatellut, että tarvitsenko jatkossa edes agilitykisakoiraa? Koiran tarvitsen tottakait, mutta onko lajimme agility - se jää nähtäväksi. Jos taas aksaan vielä, niin siihenkin on nyt -ns lajin ulkopuolelta- monta näennäisen viisasta ajatusta. Ajatukseni ovat ihan yhtä hassuja kuin miltä ne muiden jälkiviisaat/etukäteisviisaat kommentit kuulostavat siitä kuinka nyt tietäisi paremmin... :)

Niitä näennäisen mukaviisaita ajatuksia en viitsi tänne kirjoittaa lukijoiden hauskuutukseksi. Sitäpaitsi epäilen, että kaikki "viisaat" ajatukset kaikkoavat päästäni siinä vaiheessa kun uusi koira on talossa ;) 

Ei kommentteja: