torstai 4. joulukuuta 2014

Kuusikymmentäkahdeksan

Sunnuntai-iltana tiet olivat tosiaan lumettomat ja jäättömät. Ihan paria astetta pakkasta toki oli, mutta oli mukava lenkkeillä koiran kanssa vaihteeksi niin, että ei tarvinnut varoa askellustaan. Maanantaina kun tultiin töistä kotiin niin teillä oli ihan aavistus lunta sen kuivan tien päällä, Eetu sai houkuteltua minut kokeilemaan juoksemista vielä tähän aikaan vuodesta tuolla pihalla - vaikka minua hirvittää se liukkaus (en uskalla astua normaalisti enkä osaa kuvitella että juoksemisesta tulisi silloin mitään). En myöskään voisi juosta jos olisi lunta = epätasaista. Minulla ei ole talviurheiluvaatteita, siis juoksemiseen soveltuvia, sellaiseen ei kannata panostaa koska en usko siihen kykeneväni. Onneksi ma-iltana ei tosiaan ollut kuin pari astetta pakkasta. 

Yllättävän hyvin se juoksu sujui. Lujaa ei menty. Mutta pystyin silti juoksemaan. Käytiin k-raudan lenkki parilla mutkalla. Matkaa kertyi yhteensä 7,1 km - vaikka viime aikoina en ole pahemmin juossut niin kunto ei ollut kadonnut :) Muutamassa paikassa oli liukkaamman oloista ja niissä töpöjuoksin varovaisesti. 

Nemi oli mukana. Eetu piti flexistä kiinni. Ihan kivasti Nemi jaksoi - en siis epäile sen kuntoa alkuunkaan ;) vaan sen mielestä yleensä juoksulenkit vain ovat pirun tylsiä kun ei voi jäädä tohottamaan ja nuuskimaan joihinkin kohtiin (saa siis haistella jotain kohtia ohimennen, mutta pysähdyttiin vain siksi aikaa kun koira kävi kakalla - onneksi se tapahtui jo heti alkumatkasta). 

Ei kommentteja: