sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Epikset

Pitkästä aikaa varhainen aamuherätys. Koska. Agiepikset. No, ei se nyt mikään sika-aikainen herätys ollut, mutta siten kuitenkin, että halusin olla puol kympiltä Martsasa kun luulin että geimit alkaa klo 10. Oisko eka startti ollu kuitenkin ehkä puol yhentoista kieppehillä joten ei mulla ihan niin kiirus ois ollukkaan. 

Ilmotin Nemin mölliradalle. Sitä ennen oli möllimöllirata oli putkihullujen rata. Siltä radalta otin räpsyjä. Möllirataa ennen käytin Nemin lämppälenkillä. Siis rt:n jälkeen. Kun minit kisasivat. Kiersin sen pikkulenkin (koulun ohi jne, se normi lenkura) hölkäten. Siltikin ehittiin hengaan aika pitkäänkin hallissa sisällä ennen meidän starttivuoroa. Noh, tehtiin vähän tokoa (kakeja, seur pätkiä ja paikallaoloja) ja Nemi olisi mielestään ansainnu palkkarasiansa jo... Se episrata meni aluksi tosi kivasti, mutta loppuradasta tuli jotain ajatuskatkoksia ja sitä myöten tökköjä.
Mölliradalla maksien hyppykorkeus oli 45 cm.
Pihalla oli n 20 astetta pakkasta. 

Radan jälkeen koiralle palkka. Vaatteiden pukemista ja kenkien vaihto ja käytin Nemin metsälenkillä. Takasin tullessa pistin koiran autoon ja menin kilpailevien radan ajaksi ratahenkilöksi. 

Hallissa ennen rataa. 

Kotona episten jälkeen. 

Ei kommentteja: