torstai 13. marraskuuta 2014

Vko 46, ohjattu toko

Tokot eilen. 
Aiheena palkkaamattomuus ja kaukot. 

Tein Nemin kanssa kaukot (tehtiin normaalia enemmän vaihdoksia), jotka eivät olleet huippuhyvät - teki siis kyllä mutta liikku inan sinne sun tänne. Liikkeestä maahanmeno (ei käyty takana) jossa N ennakoi loppuasennon. Ja lopuksi nouto. N juoksi haukkuen kapulalle ja alkoi sitten nuuskuttamaan ympäriinsä. Palasi mun luo. Lähetin sen uudestaan, jolloin se toi kyllä kapulan mutta luovutuksessa tiputti kapulan, jollon nostatutin sen sillä uusiksi ja kun tuli viekkuun niin otin kapulan ja sitten annoin loppupalkan ts tämän käskytetyn palkkaamattomuusharjotuksen palkan. Vähän huonolla otteella koira teki asioita, mutta teki kuitenkin. Paremmalla virittelyllä ehkä olisi toiminut paremmin? Mene ja tiedä. 

Nemi oli tosi paljon paikoillaan reeneissä. Millon sillon kun Jenni selitti asioita (ensin tuota palkkaamattomuusharjoituksen kulkua (mikä tehtiin kolmen ryhmissä) ja sitten kakeja) ja milloin silloin kun liikkuroin muita. Paikallaan koiruus kyllä osaa olla :) Sai kunnon häiriötäkin kun yks pikkukoira (kääpiöpinseri taitaa olla) veti kauheet raivokierrokset jostakin (en nähnyt tilannetta).



Kaukoja tein sitten ensin pöydällä, muuten hyvä, paitsi seisomisesta istuminen. Joten sitä otin ihan lattialla peruutustyylillä ja heti kuulemma oli parempi. 


Kotona sitten kehittelin takajalkareenin heti reenien jälkeen. Tosin kuulemma pitää vähän erilaisempi apuvälinehärpäke hankkia... 


Ei kommentteja: