keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tornio kesäkuu

Ainiin. Oli ne agikisat. 

Torniossa sunnuntaina. Pääsin Maissin ja Deppin kyydissä. Mikä tarkoitti pitkää päivää meille kaikille, oltiin paikalla kun ykköset aloitti ja Maissi ja Depp joutu hengaamaan Torniossa kakkosten ajankin. Eija Berglund tuomaroi. 

Me napsittiin kolme hylkyä. 

Ensimmäisellä radalla koitin rataantutustumisessa ajatella ponnistuspaikkoja, alhaalla olevia käsiä ja ties mitä kaikkea. Mutta ihan loppuun asti en kuitenkaan ajatellut ja se rata menikin sitten pieleen sillä hetkellä kun mun ratasuunnittelu oli kussut. Sain tehtyä keskelle rataa yhen putken jälkeiselle hypylle onnistuneen pakkovalssin. Ja siis se rata oli aluksi ihan kohtuu jees, ei täydellinen tokikaan, mutta siinä oli yritystä kuitenkin. 

Seuraavalle radalle en keksinyt ohjauksia. Oli kuuma. Asenne oli hukassa ja koira vaistos sen ja tuntu että kaikki tökkii. 

Kolmannalla radalla oltiin taas enemmän tekemässä yhdessä aksaa. Mutta hyl siitäkin tuli. Varmaan Nemi kiersi jonkun hypyn jota en osannu ohjata oikein ja hyppäs sen väärästä suunnasta. Eli täysin mun moka. Jollain radalla se tuli ohi aasta. Nää on niin outoja. Edes kontaktiesteille en voi olettaa sen menevän. Mutta. Tällä radalla uskalsin koittaa niistoa kesken rataa yhdelle hypylle, ja se onnistu :) :)



Ei kommentteja: