maanantai 3. kesäkuuta 2013

Joskus

Kitinän tapaistakin. 

Jalka. Missä mennään? 

Oisko siitä nyt parisen vuotta kun aloin aksatessa käyttämään Lättänöitä? Eli tavis/halppis lenkkareita joissa ei ole oikean jalan kengässä tarvittavaa korotusta. Miksikö? Siksi, että aksakääntelyt eli ohjaukset on helpompi tehdä lättänöiden kanssa eli nilkka ei mulju. Ja kun nilkka ei mulju niin se ei ole läheskään aina muussina aksatusten jälkeen niin kuin ennen. 

Mutta asioilla on aina ne toiset puolensakin. Ne kolikon toiset puolet. Ne varjopaikat. Joiden luulin olevan pahemmatkin. Jos oisivat olleet niin pahat kuin oletin niin en olisi jatkanut Lättänöintiä vaan oisin palannut takaisin nilkan muussaamiseen (toki se nilkka välillä on muussina en ihan täysin ole päässyt eroon siitä vaivasta). 

Nimittäin selkä. Se on sitten joskus kipeä kun kerta altistan selkäni tahallaan virheasennolle kulkiessani ilman sitä korotusta. 

***

Eilisten kisojen (Tornio) jälkeen oli jalat kipeät. Mutta. Eipä se ollutkaan oikean jalan syytä, vaan siksi koska jalkoja särki aivan kuin oisin muka käyttänyt niitä urheiluntapaiseen suoritukseen. Vaikka radoilla tuli tökköjä niin vissiin mä välillä spurttailin johonkin päin kun vallan jotain lihassärkyä (huomattavaa sellaista) oli monta tuntia illalla. 
Ja kun aamulla lihassärky oli kadonnut niin tilalle oli tullut selkäkipu... 

***

Muutama päivä aikaa toipua ennen seuraavia agikisoja ;)

Ei kommentteja: