torstai 13. kesäkuuta 2013

Meditaatiotilaa etsimässä tokoreeneissä

Puuuuuuuuuuuuuh, vaikeeta. Rauhallinen ohjaaminen tokossa toimii, mutta kuinka osaisin sen aina. Siis rauhallinen mutta itsevarma. Ainakin kakeissa, miksei myös muussakin toiminnassa. 

Tuo oli kake-ohjeistuksen oppi tämän viikon reeneissä. Nemi osaa kyllä kunhan oon itse itse rauhallisuus. Välimatka ei voi voi-kakeihin olla vielä pitkä, mutta voin kuitenkin jo seistä. Ei saa palkata jos koira liikkuu. 

Paikallaolot ihan jees. Meinas mennä maate istumispaikallaolossa, yksi huomautus riitti. Pystyin piiloilemaan senkin. Paikallamakuu ihan jees. Kun muita käskytettiin istumaan niin en vapauttanu koiraa heti palkallekaan - eli kesti ihan kivasti sen että seisoin sen viekussa eikä lähtenyt palkalle tai tehnyt etukäteispertsaa. 

Tunnarireeni oli fiasko. Yhden piilottaminen puskaan ei onnistunut. Haisteli Nemi kyllä mutta vain kerran kävi oikian luona. Jos tehtiin ns näkölähtöjä ts pusikkoon kapulan heittoja niin sitten haki ts toi kapulaa hetken matkaa mutta ei toi kyllä oikein tunnarireeni ollut. 

Eli lomareissun jälkeen pitää astella Billteemaan (tai jonnekin) ostamaan kompostiverkkoa jotta pääsen kunnolla reenimään Nemille tota tunnaria. 

Lomareissulle pakkasin noutokapulan mukaan, että josko sitä jonkun harjotuksen saisi aikaan. Tuskin nyt joka ilta kumminkaan reenitään. 


Ei kommentteja: