tiistai 14. kesäkuuta 2011

Vasen etujalka


 Käytin Nemiä eilen Akuutissa. Painoi muuten 14,2 kg. Mutta en minä pelkästään sen painoa siellä ollut punnitsemassa. Vaan. Ihmettelemässä, että miksi ihmeessä Nemi on ontunut (ei joka askeleella, mutta liike on ollut epäpuhdasta selkeesti kuitenkin ja välillä ihan selvää ontumista) - ensin toukokuussa pienen hetken ja sitten taas uudestaan nyt kesäkuussa ehkä noin viikon verran. 

Noh, Nemi lakkasi lauantaina ontumasta. Hyvä niin. Mutta koska olin varannut eläinlääkäriajan niin tutkittavaksi mentiin. Kopeloinnissa ei löytynyt mitään syytä ontuilulle. Otettiinpa sitten koirasta kolme kuvaakin, siitä jalan seudusta siis. Ei nivelrikkoa tai muita selkeitä syitä löytynyt. Tassu/varvas kuvassa oli yksi epäselvä kohta (joku piste), josta kuvannut lekuri ei osannut sanoa mikä se on. Jotenka kuvat lähetettiin Seinäjoelle jollekin guru-ortopedille ihmeteltäväksi.

Se täppä voi olla ollut siinä koko Nemin elämän, tai että se on tullut myöhemmin. Ja molemmissa tapauksissa voi olla ettei sillä ole mitään tekemistä ontumisen kanssa. 

Kuvauksen -rauhotusaine- takia tuli sitten myös 28 vuorokauden dopingaika. Jonka takia  ei osallistutakaan kas:n juhannuskisoihin, kuten olin jossain vaiheessa suunnitellut. 

Saan tietää seinäjokisen mielipiteen kuvista luultavasti viikon sisällä. 

Saatiin matkaan kipulääkeresepti, että jos vaiva uusii niin voi ensiavuksi antaa pillereitä.

ja sitten tietty kannattaa tutkia / kuvauttaa lisää, jos jotain uutta vastaavaa ilmenee. 

Nyt siis täytyy vain toivoa parasta, jotta se mitä ikinä olikaan olisi vain mennyt ohitse kun Nemi oli viikon verran lyhyiden hihnalenkkien varassa - ei siis aktiviteetteja, irtihumppaa tahi pitkiä lenkkejä. 

Ei kommentteja: