tiistai 14. kesäkuuta 2011

SM-toko 2011, pisteet


 Tuomareittain / kehittäin pisteemme lauantailta.

1) Aino Juhantalo

Paikallaolo 10 - tämä jänskätti, koska viime aikoina on ollut ongelmana että Merri nousee istumaan kesken kaiken... ja se myös vinkuu välillä kuin possu po:ssa. Vieressä ollut kelpi nousi, ja kaveri oli pelännyt jotta mitä tekee Merri... Mersu oli katellut kelpiä hetken ja sitten alkanu katteleen toiseen suuntaan pellolle ikään kuin itseään rauhoitellakseen tms. Niin ja nyt se ei etes vinkunnu. 



Kauko-ohjaus 7 - kaket on meille mysteeri. Välillä koira tekee ne kuin unelma ja toisinaan sitten taas ei. Nyt tarvi toisen käskyn ekaan istumiseen. Tuomari huomautti kovista käskyistä (kuulu vissiin aika kauas :oops: )

Kokonaisvaikutus 8

2)Timo Pussinen

Seuraaminen 0 - oli jotain rapsuttelupantaongelmaa, sitten koira häiriintyi jostakin kehän ulkopuolisesta asiasta ja... ei se ollut yhtään kartalla että mitä ollaan tekemässä



Luoksetulo 8 - tämä oli päivän paras juttu!!! Sain ensimmäisen kerran kokeessa Merrin pysähtymään luoksetulossa. Tai pysäshän se Pellossakin, mutta siellä meni maihin, nyt jäi seisomaan hienosti :schmoll: En tiedä mistä pistetiputukset. 

Kokonaisvaikutus 8

3)Hannele Pörsti



Noutaminen 6 - aika laiskasti lähti, ja tiputti kapulan pari metriä minusta. Siinäpä sitten mietin, että mitä mää nyt teen... Annoin lopulta uuden käskyn, jolla Merri heräsi tilanteeseen ja toi kuin toikin sen kapulan mulle. 



Liikkeestä maahanmeno 7 - Tais tarvita toisen käskyn istumiseen. Muuten musta ihan hyvä. 



Liikkeestä seisominen 0 - en muistanut tehdä oikiaa etukäteisvarmistelua. koira meni maihin. 



Hyppy 0 - ensin ei lähtenyt mihinkään. Sitten kävi haistamassa hyppylautoja ja päätti olla hyppäämättä. Kuumuus vei mehut koirasta. Yleensä hyppy on ollut piisofnakki. 



Kokonaisvaikutus 6.



Pisteitä yhteensä 108,33 avo3

Ei kommentteja: