keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Nelisen kilsaa


" Pakko päästä lenkillee, pakko päästä lenkille... oonko mää seonnut, oon mää seonnu"   



Ja sinne tää otti ja läksi. Eilen puol yhentoista aikaa illalla. Juoksentelemaan siis. Ensin pisti mahaan ja hetken mietin, että jos kävisinkin "vaan" Vesaistentie lenkuran, että se ei ois kuin sen reilun kilsan mittanen pätkä.

Lähin kuitenkin kirjaston nurkilta vasemmalle eli ohi tennis- ja pesäpallokenttien. Sitten oikeelle eli Viitantielle. Siitä 848-tien yli Tuohimaantielle, joka on tietyönvallassa, joten siitä ei pääse suoraan kotiin. Joten käännyin ex-Ollikaisen kulmalta vasemmalle ja menin sinne välipyörätielle ja äänestyskoulun ohitte. Sitten Terveystielle (onkohan se sen niminen) ja sitten ex-S-marketin kulmilta kotio päin eli se taitaa olla Keskustie, sitten Opintieltä parin tietän kautta kotio. 

Katteltiin metrijuttuja yhestä kartasta tässä yks päivä. Tuo lenkki ois 3,6km jos pystyis tulemaan sieltä Tuohimaantieltä suoraan kotiin, mutta koska kävin sen pyörätiemutkan "äänestyspaikan" ohi, niin olettaisin siinä tulleen joitakin satoja metrejä mutkaa. 

Eli pisin lenkki ever. Hetken mietin jossain hyvässä vaiheessa lenkkiä (olotilat vaihteli lenkin aikana, millon oli helpompaa ja millon vaikeempaa), että pitäskö kiepasta viel jostakin jotta sais sen himoitun 5km täyteen. Mutta kun en tarkkaan tiennyt että mistä kannattaisi ravata niin aattelin että antaa olla. Ehtiihän tuota. 

Aika hyvän tahdin sain lenkillä aikaan, ei varmaan kauheesti tullut vauhdinvaihteluita. Paitsi loppumatkasta kun spurttailin hieman. Aikaa lenkuraan meni puoli tuntia. 

Ei kommentteja: