perjantai 13. elokuuta 2010

Rakkoja


Olin viikonloppuna Porissa Sonisphere festivaaleilla. (Koirat olivat anoppilassa hoidossa eli viettivät rentoa mökkielämää) Päädyin pistämään McLarenit jalkaan koska en halunnut pilata (jos sataa jne) sen kummemmin Osakoita kuin Lancereitakaan festarimeiningeissä. Festareillahan tulee väkistenkin seistyä paljon, vaikkakin pyrin istuskelemaan mahdollisimman paljon jossain väljemmällä nurmikkoalueella. Oltiin otettu jätesäkit mukaan, ne suojasivat maasta mahdollisesti tulevalta kosteudelta, ja ne pystyi heivaamaan roskiin festareiden päätyttyä. Lauantaina tultiin Ruosniemestä (missä yövyttiin) kaupunkiin bussilla, mutta Porin paikallisbussiliikenne on niin huonoa, että illalla ei mennyt enää linkkureita takaisin päin - jotenka me käveltiin yöpymispaikkaamme (sukulaisten nurkkiin). Kävelyyn meni aikaa n.1h20min kun reippaasti marssi menemään. Voi olla, että hitusen ois aikaa säästänyt jos olisi osannut tulla suorempaa reittiä - tosin tuskin me ihan mahdottomasti kaarreltiin.

Enivei, ennen nukkumista kun riisuin kengät ja sukat niin havaitsin, että jaloissa oli hieman tuoreita rakkoja. Vasemmassa jalassa kaksi pientä vesirakkoa, sekä pikkuvarpaan että pottuvarpaan päässä ja oikeassa jalassa jo valmiiksi räjähtänyt vesirakon tapainen jalkapohjan ulkosyrjällä. Siihen kun lisätään sen "normaali" kipu mikä tulee jo pelkästään siitä kun seisoo paljon, niin avot! Tuo seisontakipu oli kyllä vielä pahempi sitten sunnuntaina. Oon niin kipuherkkä, että bändien kuuntelunautinnot kutistuu olemattomiin kun ajatukset on vain siinä epämiellyttävässä tunteessa...

Su-illan ja ma-aamun könkkäilin ihmeellisesti menemään. Oikealla jalalla ei voinut astua kunnolla ollenkaan. Vielä nyttenkin jalalla on hankalampi kävellä jos ei ole kenkiä, sukkia ja laastaria. Ja esim eilen kun hetken aattelin, että kyllähän tää jo menee ja yritin käyttää koiria hieman pidemmän lenkin... niin totesin kesken matkaa ettei se ehkä ole vielä kovin hyvä idea.

Jotta sellaisilla jaloilla sitä ois tarkoitus liitää neljä rataa tulevana viikonloppuna. Juoksemisessahan jalat on enimmäkseen ilmassa, niin sehän ei niin haittaa kipeää rakkotassua?!?

Ei kommentteja: