maanantai 26. kesäkuuta 2023

Turku juhannus

 Oltiin Turussa edellinen viikonloppu eli juhannus. Ollaan useampaan kertaan mietitty, että siellä voitaisiin käydä ns kaupunkilomalla, joten mentiinpä sitten jussiksi sinne. Alkuviikosta tuntui, että oliko tämäkään nyt hyvä päätös varata sieltä majoitusta. Mutta onneksi mentiin, oli varsin mukavaa. Kiva kun kaupunki ei ollut superruuhkainen kun suuntaus ehkä enemmän oli ollut kaupungista pois kuin sinne keskikesän juhlaa viettämään. 

Ulkoiltiin paljon, käytiin parina iltana hotellin ravintolassa syömässä (koirat odottivat huoneessa silloin). Oltiin katseltu oisko varattu pöytää jostain muualta, mutta kaikki paikat mitä katsottiin olivat kiinni ko ajankohtana. Onneksi hotellin ravintola oli auki, ja sieltä sai ihan ok syötävää. 

Aamuisin Eetu kävi juoksemassa Taran kanssa ja mä käytin Kikin kävelyllä. Päivällä käytiin jokin yhteiskävely (koirille vettä mukana repussa) ja illalla mä käytin koirat. Oudoissa paikoissa on kiva tutkia eri paikkoja kävellen, mukavaa vaihtelua normilenkkeihin. 

Kotiin ei ajettu 8-tietä (niin kuin menomatka) vaan tultiin Tampereen (ja J-kylän) kautta koska päätettiin piipahtaa Isojärven kansallispuistossa. Käytiin k-puistossa kolmen kilometrin luontopolku (tosin sporttracker mittasi matkaksi jotain neljä ja puoli kilometriä).











Ei kommentteja: