maanantai 27. helmikuuta 2023

Taran agitreenit 6/23

 Viime maanantaina oli aksailut taas Kamu-areenalla. Siellä tehtiin alkeita pujotteluun, ohjureiden ja neljän kepin avulla. En edes yritä selittää ... tai yritän vähän, tarkoitus oli että koira itse hoksasi mistä mennä, kepit oli laitettu vähän kuin kujaksi eli eivät näyttäneet normipujottelulta. Tara hoksasi nopeasti mistä piti mennä että sai palkan. Mun piti liikkua yhä kauemmaksi ja kauemmaksi kepeistä (mikä ei vielä siis ollut suuren suuri etäisyys), mutta tarkoitus olisi että koira joskus suorittaisi pujon itsenäisesti. 

Sitten tehtiin myös puomia, josta havainnoin, että nameilla säätäminen vain häiritsee koiraa niin että se ei mieti missä on ja mihin astuu. Ainakaan kakarakoiraa ei jännitä ko este. Lisäksi tehtiin tynnyri-rengas-tynnyri harjoitusta, missä nynnyilin ja tehtiin vaan rengas-tynnyri versiota. 

Lisäksi tehtiin rataa missä oli hyppyjä, putkia ja tynnyrinkiertoja. Kaikki tynnyrin kierrot "kom" -käskyversiolla. Mainitsemisen arvoista, että edellisviikon paikkistreeneistä oli selvästi hyötyä, koska Tara ei karannut kertaakaan lähdöissä. 




Ei kommentteja: