maanantai 10. lokakuuta 2022

Taran neljännet rallyreenit

 Viime torstain rallytreeneissä omatoimitreenipisteessä oli kyltit "istu - kierrä koira"  ja "maahan - kierrä koira" Niitä tehdessä Tara oli aika kiihtyneessä mielentilassa, joten harjoitukset menivät niin ja näin. Näistä siis aloitin illan reenit. 

Sitten kouluttajan kanssa katsottiin sivuaskel-kylttiä (joka tuli uutena viime viikolla) ja hidas- ja normaalikäynti -kylttejä. Sivuaskeleesta juttelin kouluttajan kanssa (joka oli nyt eri kuin viime viikolla), että voisin heti alkuun opettaa Taralle ylempien luokkien sivuaskeleen eli sellaisen, jossa koira seuraa sivulla kokoajan eikä mitään loivailuja. Tähän saatiin vinkiksi sekä vatireeniä että sopivaa ranneliikettä kääntämään koiran kroppaa. Ja  siis aloitetaan tipuaskelin (/vähitellen). 

Hidas-normaali seuruu meni ihan kivasti, tosin sain tälläkin kertaa hiemaan noottia siitä, että ihan kokoajan ei tarttis namilla varmistella sitä seuraamista. Ilmeisesti "kuin varkain" Tara on välillä reeneissä tehnyt ihan näppärän näköistä seuraamista ilman imutusta ja kouluttajat ovat sattuneet huomaamaan sen ;-) 

Lisäksi tehtiin ratapätkä missä oli käännöksiä ja spiraali ja pujottelu. Tuossa ratapätkässä oli myös jotain linjaus jäyniä mitkä piti huomioida. Näppärästi pistin puhelimen häkin päällä videoimaan, mutta eihän siitä filmiltä näy kuin osa ratasuorituksesta. Editoin videosta ne kohdat pois missä oltiin ruudun ulottumattomissa:


Tuossa videon alkupuolella tuo yks mutkailu on kun uusin yhden kyltin (vaikken nostanutkaan kättä ylös) kun mun linja siihen kyltille (tai seuraavaa kohti) oli väärä. Tämä reeni meni (yllättävän) kivasti, saatiin kehuja että jotkut käännökset menivät hienosti. Tykkäsin myös, että Tara oli ihan kivasti bissneksessä mukana. 

Omatoimisesti tehtiin myös vati/ufo-treeniä. 

Ei kommentteja: