torstai 6. lokakuuta 2022

Ruokatestit

 Hämeen jälkeen ostin koirille Hau Hau Championin kanaa & riisiä. Se oli (ehkä) vielä enemmän harhaostos kuin se Häme. Sitten sain tutulta testattavaksi Golden Eaglen Duck with oatmeal -nappuloita. Golden Eagle merkistä olen toki kuullut aiemminkin, mutta en ole ennen sitä kellekään koiristani syöttänyt. Paikallisista kaupoista sitä ei löydy, mutta verkkosivujen mukaan sitä pitäisi olla Dogstopissa ja Peten koiratarvikkeessa (joista kummastakin löytyy kivijalkamyymälä Oulusta). 

Tuo Golden Eagle vaikuttaa siis lupaavalta; Taran kakat ovat hieman kiinteytyneet ja se ei tee ihan niin jäätäviä läjiä kuin aiemmin. Ja ennen kaikkea se ei ole piereskellyt siihen tahtiin kuin joitain muita ruokia syödessään. Lisäksi syötän säännöllisen epäsäännöllisesti koirille raakaruokaa, Taralle enemmän kuin Kikille. Pyrin antamaan joka päivä ainakin toisella aterialla raakaa, mutta aina en ole muistanut ottaa ajoissa sitä sulamaan. Koirat saavat siis joko Mushin tai Maukkaan raakalihapullia. 

Viimeisimmän hammasoperaation jälkeen Kikille on ruvennut ruokamaistumaan. Tai söi se jo kesällä paremmin kuin viime talvena, mutta siinä missä se aiemmin söi mietiskellen nostellen päätä välillä kupista niin nyt se syö ihan yhtä sukkelaan kuin Tara, tai jopa nopeammin, toisaalta Kiki saa vähemmän ruokaakin kuin Tara ja T jää monesti nuolemaan pitkäksi aikaa tyhjää kuppiaan, joten hankala sanoa kumpi oikeasti on sukkelampi. 

Ei kommentteja: